Servicii

Hair

Membrii echipei noastre sunt intotdeauna la zi cu ultimele stiluri, tendinte si tehnici in domeniu. Fiecare vizita la Authentic Studio incepe cu o consultanta cu unul dintre expertii nostri. In urma consultantei va vom sfatui in legatura cu cel mai potrivit stil pentru dumneavoastra considerand forma fetei, corpului, tipul parului si efortului necesar intretinerii zi cu zi. Va vom recomanda produsele de ingrijire si styling potrivite pentru alegerea dumneavoastra si va vom consilia legat de intretinerea parului zi cu zi.

Cosmetica

Cel mai bun inceput pentru un look perfect este sanatatea tenului. Multi factori de mediu pot strica echilibrul delicat al pielii grabind in acelasi timp procesul de imbatranire. Cu un tratament configurat individual expertii nostri va pot ajuta sa aveti un ten echilibrat si sanatos.

Make-up

Fie ca este un machiaj simplu de zi cu zi sau un design cu totul special pentru o ocazie unica, designerii nostri va pot ajuta sa aratati perfect. Deoarece fiecare persoana este diferita serviciile noastre sunt complet personalizate. Va vom analiza tenul, forma fetei si vom alege un design profesional in ton cu personalitatea dumneavoastra. Echipa noastra este formata din experti in domeniu cu experienta extinsa in toate tipurile de make-up.

Manichiura / Pedichiura

Unghiile nu sunt doar un detaliu, ci o parte esentiala a oricarui look profesional. Atentia pentru detalii si experienta noastra vor crea un design unic ce va complementa look-ul dumneavoastra. Sanatatea unghiilor este de asemenea foarte importanta, de aceea va oferim numai tratamente cu produse de top si proceduri profesionale.